Bli med på Access MBA-orientering i Oslo og få personlig kontakt med verdens beste handelshøyskoler. Finn en masterutdanning som passer for deg med hjelp av vårt internasjonale team med forretningsutdanningseksperter.

Avhold personlige møter med opptaksledere fra prestisjefylte MBA-programmer (Chicago Booth, INSEAD, HEC, IESE, Imperial og mer!), få råd fra våre MBA-konsulenter og GMAT-instruktører, lytt til skole- og alumni-representanter under paneldiskusjoner og få kunnskap om 1 million euro i stipendmuligheter. 

Dato: 2. oktober 2017

Klokkeslett: Fra kl. 16.30 til kl. 22.00 (etter invitasjon)

Sted: Continental Hotell

 

Registrer deg i dag på: https://www.accessmba.com/events/city/oslo-no ?ui=M7YLEG1503991054&utm_source=Internet&utm_medium=Event+listing&utm_campaign=Campus+France

 

Som en erfaren forretningsmann eller -kvinne har du sannsynligvis vurdert å få en MBA- eller EMBA-grad for å bedre karrieren og øke lønnen. Dette er din mulighet til å finne ut hvordan!

Hvert år gir Access MBA Tour tusenvis av yrkesutøvere mulighet til å møte representanter fra noen av verdens beste internasjonale handelshøyskoler personlig.

 

 

Source: 
https://www.accessmba.com/events/city/oslo